tirsdag 17. februar 2009

Videosnutt fra FinnmarkEndelig har jeg laget en liten filmsnutt fra Finnmark i høst. Den er en blanding av stillbilder og video. Eli har vært flink med videokameraet så her sitter vi med flere timer med råmaterialet. Litt av dette er nå lagt ut på Youtube. La dette ut i lav oppløsning slik at en slipper å laste ned i evigheter... Har all originalmateriale i full HD-kvalitet.

Amy har oransje drakt med grønne bein. Lea har ensfarget oransje drakt.

Smakeprøven får du her: (trykk på linken nedenfor)

http://www.youtube.com/watch?v=9ZvB-rfEFBM

En deilig tur i et fantastisk område.

3 kommentarer:

 1. Flott søk på hundene. Har dere planlagt flere kull?

  SvarSlett
 2. Hei. Ja me har jo vurdert å få et kull på Lea da vi føler at hennes kvalitative egenskaper er verdt å satse på.
  Det som er holdt oss igjen er at jeg håper å få tid til å vise henne frem på jaktprøver og få en 1.AK på henne. Da vet alle at hun er ok og ikke bare jeg som sier det.
  Nå for tiden blir hytta prioritert og litt jakt innimellom, men vi får se etterhvert. Lea er tross alt bare 2.5 år gammel. Amy har alt hatt ett kull. Selv om vi har flere som vil ha valp etter henne så er vi usikre her. Vi har ikke hundene for å tjene penger. Men helt klart, det hadde vært kjekt å prøve Rippy`s Tex på dem begge. tror det ville blitt noen kanoner.

  SvarSlett
 3. Ok. Jeg har hørt en del om Amy. Hun er visstnok ganske jaktgæren og har jo avlet frem flere flotte valper. Har sett den flotte hannhunden etter henne som bor i Kristiansand. Han vinner jo alt som er av utstillinger.
  Om du parrer Amy eller Lea med Rippy`s Tex vil ihvertfall jeg stille meg i køen av valpekjøpere. Lea så jeg i Josdalen i fjor høst når du jakta. Det var meg du traff i jaktterrenget ditt. Syntes hun gikk meget bra og hun taklet jo den steggen på en meget overbevisende måte. Gi beskjed på bloggen din om du parrer noen av dem.

  SvarSlett