tirsdag 29. september 2009

Ei fantastisk Dansk/Norsk jakthelg

En fantastisk kjekk helg er nå over. Jeg håper at min gode venn Peter som kom over dammen fra Danmark hadde det like kjekt som meg. Han kom for å bli med på ei god gammeldags langhelg, med jakt hele dagene og kos og hygge i jakthytta på kveldstid .Peter var den eneste som husket å ta med kamera, så han er dessverre fraværende på bildene, men som du ser så er det naturen som han ble så fasinert av.

Ikke var det tid til å ta bilde av hunder i stand eller av skogsfugl og ryper. Da skulle det skytes.Værmessig var ikke denne helgen helt med oss. Regn og ekstrem vind på toppene kunne vi leve med, men den hersens tåka gjorde det litt vanskelig å finne rypene.

Som en kan se på bildene så er terrenget virkelig variert. Med en gjennomgående høy kvalitet biotopmessig. Her er gammel og ung skog godt blandet.Det er mildt sagt et drømmeterreng å gå i, synes nå jeg.

Peter som er mest vant med Himmelbjerget syntest av bjergebestigning er OK, men av og til fikk det være nok.

Tindebestigning er ikke noe for en kar fra Jylland.

(for å være helt ærlig så er det ikke noe for en comfort-sone kar som meg heller) Hehe
Det er desto bedre når vi er på toppen og kan kose oss etter Groussene der, vel vitende om at det kun er nedoverbakke på returen.
Lørdag tilbakela vi ca 23 km på fjellet, de andre dagene litt mindre, så når kveldene kom måtte vi spise temmelig mye usunt for å holde comfort-vekten vår.

Tusen takk Peter for at du ble med. Håper vi får oss en god langhelg igjen om ikke så alt for lenge. Da må det vel bli hjortejakt med rådyrjakt som dessert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar